تا به حال طعم چای ماسالا را چشیدهاید؟! خواص چای ماسالا برای بدن بسیار زیاد است و در کنار طعم خوب، خواص چای ماسالا برای لاغری و برای پیشگیری از سرطان...
ما در این مقاله دربارهی طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی، عوارض مصرف زیاد چای ماسالا، خواص چای ماسالا برای لاغری، مزایای چای ماسالا، طبع چای ماسالا، چای ماسالا چیست و ارزش غذایی چای ماسالا صحبت کردیم.
درود. ماسالا چای ( Masala chai) یا چای ادویه دار، یکی از نوشیدنی های معروف دنیاست که تشکیل شده از چای، شیر و ادویههای هندی. برای این نوشیدینی رسپی های بسیار متنوعی در دنیا وجود داره و حتی در خود هند هم چای ماسالا رو با ادویه های مختلفی درست میکنن. ولی بیس کار تشکیل شده از شیر، چای، زنجفیل، دارچین و هل. در بعضی از موارد، دانههای فلفل، میخک، رازیانه و ستاره اَنیس هم اضافه میشه. من در اینجا دو تا دستور براتون میذارم که هر دو، خوب هستن و نوشیدنی خوشمزهای بهتون میدن. مواد لازم ۱: زنجفیل تازه: ۱۰ گرم هل سبز: ۶ عدد چوب دارچین سیلان: ۱ عدد میخک: ۸ عدد آب: ۳۰۰ میلی لیتر شیر: ۳۰۰ میلی لیتر چای سیاه: ۱۰ گرم طرز تهیه چای ماسالا ۱: زنجفیل تازه رو داخل هاون بریزید و بکوبید. هل و میخک رو هم در هاون بکوبید و به همراه زنجفیل به ظرفی منتقل کنید. ۳۰۰ میلی لیتر آب بهش اضافه کرده و روی شعله قرار بدید. بذارید چند دقیقهای بجوشه. ۱۰ گرم چای سیاه بهش اضافه کنید. سپس ۳۰۰ میلی لیتر شیر به مواد اضافه کنید. در نهایت یک یا دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای اضافه کنید، هم بزنید و تمام. مواد لازم ۲: شیر: ۲ لیوان آب: یک دوم لیوان چای سیاه خشک: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری یا (تی بگ: ۱ عدد ) چوب دارچین: ۱ عدد هل: ۴ عدد پودر زنجفیل: نصف ق چ فلفل سیاه یا سفید: ۵ دانه میخک: ۳ عدد (اختیاری) رازیانه: چند عدد (اختیاری) ستاره انیس: ۱ عدد (اختیاری) شیرین کننده: (اختیاری) طرز تهیه ۲: شیر و آب رو توی ظرفی ریخته و روی حرارت میذاریم تا زمانی که یه قل کوچولو اطراف ظرف ببینیم. حرارت رو کمتر میکنیم و اجازه میدیم یه قل خیلی کوچولو روی سطح شیر دیده بشه. ادویه ها رو توش میریزیم. اگر شما تمایل دارید طعم و عطر ادویه ها قویتر باشن بهتره همه رو توی هاون بکوبید و یا حتی اندکی توی تابه و روی حرارت بو بدید و وقتی بوش بلند شد بریزید توی شیر. زنجفیل هم میتونه به صورت پودر شده استفاده بشه و هم به صورت تازه. جهت سهولت کار میتونید از تی بگ استفاده کنید. میتونید به جای تی بگ از یک قاشق غذا خوری چای استفاده کنید. چای با حرارت ملایم توی شیر میجوشه و عطر، طعم و رنگش رو به شیر میده و بعدا هم از صافی رد نخواهد شد. راه حل دیگه اینه که شما چای رو توی قوری دم کرده و چای دم شده رو به شیر اضافه کنید. به این صورت شما باید اون نصف لیوان آبی که در رسپی هست رو با این چای دم کرده جایگزین کنید. اگر چای رو غلیظ تر دوست دارید میتونید به جای یک تی بگ از دو تی بگ استفاده کنید (بستگی به ذائقه داره.) به دلخواه میتونید نوشیدنیتون رو با هر شیرین کنندهای که دوست دارید شیرین کنید. اجازه میدیم ۱۵ دقیقه به همین شکل آروم بپزه تا غلیظ بشه و جا بیفته. از روی حرارت برداشته و از صافی ردش میکنیم. داغ داغ درون فنجان یا ماگ ریخته و سرو میکنیم. چای و همه ادویهها، عطر و طعم شیر رو عوض خواهند کرد. شیر میجوشه و غلیظ تر میشه. معمولا غلظتش به اندازه کمی بیشتر از یک لیوان میرسه. حدودا یک ماگ یا دو فنجان رو پر خواهد کرد. بسته به ذائقه میتونید با آب داغ، رقیقش کنید. (دستور دوم از شف طیبه عزیز هست) #چای_ماسالا #ماسالا_چای #ماسالاتی #ماسالا_تی #ماسالاچای
چای ماسالا نوعی نوشیدنی خوش عطر و با طعمی نسبتاً تند و شیرین است که در تمامی کشورهای دنیا با همین نام شناخته میشود و از محبوبیت بالایی برخوردار است. این چای که از ترکیب چای سیاه، زنجبیل و برخی ادویههای دیگر تهیه میشود، خواص درمانی زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.
خاصیت های چای ماسالا چای ماسالا چه خواصی دارد؟ خواص چای ماسالا برای لاغری در چای ماسالا ترکیباتی وجود دارد که برای جلوگیری از چاقی مفید است، چای ماسالا از ...
طرز تهیه چای ماسالا به روش اصیل هندی با ادویه های مخصوص چای ماسالا یکی از انواع نوشیدنی های بسیار خوشمزه و مفید است که اصالت آن متعلق به هند
خرید چای ماسالا هندی خالص (ماسالا تی) بدون افزودنی، تهیه شده از برترین ادویه ها. با خرید چای ماسالا هندی بدون شکر از فروشگاه چای مارکت لذت چشیدن این نوشیدنی بی نظیر را با عزیزانتان قسمت کنید.
چای ماسالا با پودر آماده یکی از روش های بسیار سریع برای تهیه این چای خوشمزه در خانه می باشد که شما می توانید با دستگاه اسپرسو ساز یا روی گاز تهیه و سرو کنید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.