ماهی قرمز از دیرباز آذین بخش سفره های هفت سین ایرانیان
گیلان دارای رتبه اول کشور در تکثیر و پرورش ماهی قرمز است. تاکنون تعداد ۵۹۲ هزار قطعه ماهی قرمز با مجوزهای لازم از اداره کل دامپزشکی استان گیلان به سایر استان های کشور ارسال شده است.
همزمان با نزدیک شدن به عید نوروز، عرضه و تولید ماهی قرمز در شهر های مختلف آغاز شده است. استان گیلان پیشگام در تولید و پرورش ماهیان قرمز و رتبه نخست کشور را دارد
همزمان با روزهای پایانی سال و نزدیک شدن به عید نوروز، عرضه و تولید ماهی قرمز به عنوان یکی از نمادهای سفره هفت سین، در شهرهای مختلف آغاز شده است. استان گیلان پیشگام در تولید و پرورش ماهیان قرمز و رتبه نخست کشور را دارد. تصاویر روند آماده سازی ماهی قرمز در این استان را نشان میدهد.
مراکز پرورش ماهی قرمز در آستانه سال نو، ماهیهای قرمز کوچک که از دیرباز آذین بخش سفرههای هفت سین ایرانیان هستند را آماده عرضه به بازار میکنند. استان گیلان با تولید سالانه بیش از ۳۰ میلیون ماهی قرمز، رتبه نخست تولید اینگونه از ماهیان زینتی را دارد.
ماهی قرمز که به نامهای ماهی طلایی، ماهی گلی، ماهی حوض نیز خوانده میشود، گونهای ماهی از سرده کپورچهها است. فروش این ماهی از آبان ماه به صورت کم آغاز میشود و در اسفند ماه با نزدیک شدن به نوروز افزایش مییابد. این ماهی یکی از سنبلهای سفرهی هفت سین است که نشانه زندگی و موفقیت و رنگ قرمز آن نیز در سفره هفت سین سمبل مهربانی، پیروزی، معیشت و برکت است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.