برای تهیه کیک و شیرینی نیاز به خامه کیک یا خامه قنادی خواهید داشت. در این آموزش شیرینی پزی قصد داریم طرز تهیه خامه قنادی و نکات مهم آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
خامه کیک برای طعم و تزئین کیک اسفنجی به کار میرود. برای تهیه آن به روش قنادی میتوانید طرز تهیه خامه کیک با شیر را اینجا بخوانید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته حرفه ای و مخصوص به روش قنادی خامه فرم گرفته یکی از انواع مواد بسیار پر مصرف در تهیه انواع شیرینی و دسر است. خام
روش طرز تهیه خامه کیک، به همراه مواد اولیه را در هلچین بیاموزید. با رعایت نکات آموزشی سعی ما بر آن است تا کیفیت را فدای کمیت نکنیم.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.