تصویری از سر بریده امام حسین بربالای نیزه در موزه لوور پاریس - آلبوم تصاویر
جستجوی فارسی و انگلیسی تصاویر به صورت تخصصی ، دسته بندی شده و هوشمند با قابلیت دانلود تصاویر رایگان هفتگی در شاتر استاک - شاتر استوک پارسی
به تازگی و همزمان با ایام سوگواری سیدالشهداء(ع) حدیثی جعلی و تصویری بدون سند و منسوب به امام حسین(ع) در شبکههای اجتماعی منتشرشده.
نقاشی استاد حسن روح الامین به مناسبت شهادت حضرت قاسم(ع) و مقایسه آن با نقاشی شهادت حاج قاسم را مشاهده میکنید.
?انتساب این نقاشی به امام حسین علیه السلام، نه تنها کذب است، بلکه افترای به ایشان نیز میباشد. ?سابقه نشر عکسها و پوسترهای این نقاشی در تهران و سپس سایر شهرها، به دههی اولانقلاب میرسد. در همان ابتدای امر، به سرعت تکذیب گردید و جمع شد. ?اما امروزه…
روایت تصویر منتسب به امام حسین(ع) کاملاً جعلی بوده و دروغی است که به اهلبیت (ع) منتسب شده است. همچنین پیش از این نیز منسوب کردن تصاویر و نقاشیها به اهل بیت(ع) از سوی مراجع تقلید بدون اعتبار و بدون سندیت عنوان شده است.
احتمالا شما نیز تصاویر منتسب به پیشوایان دین اسلام را دیده اید. تصاویر نقاشی شده متعلق به 1400 سال پیش. دو نقاشی از بقیه مشهورترند. یکی تصویر نقاشی منتسب به نوجوانی پیامبر اسلام که گفته شده توسط یک راهب مسیحی (بحیرا) کشیده شده و در موزه روم نگاهداری می شود و دیگری تصویر منسب به سر بریده امام حسین (ع) که گفته می شود آن را هم یک پزشک مسیحی کشیده است. در همه این سالها هرگز اصالت
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.