66 میلیون سال پیش، شهابسنگی به طول 15 کیلومتر به نقطهای از زمین برخورد کرد که امروزه دهانه چیکسالوب در مکزیک شناخته میشود.
سیاره ما منقوش به دهانههایی است که شاهدی از ملاقاتهای انفجاری سنگهای سرگردان منظومه شمسی است؛ باقیماندههایی که از برخورد صخرههای آمده از جهان خارج بر جای ماندهاند.
تا حالا به این فکر کرده بودید اگه یک شهاب سنگ با کره زمین برخورد کند چه اتفاقی میافتد؟؟؟
ایران اکازیون:در حدود صد میلیون شهابهای ریز هر روز وارد جو زمین می شوند. ولی در سال فقط چند تایی شهابسنگ پیدا می شوند. شهابسنگ های بزرگتر می توانند از میان جو
در این مطلب، در مورد برخورد شهاب سنگ به زمین و اتفاق هایی که پس از این برخورد رخ می دهند، به زبان ساده صحبت خواهیم کرد.
اگر بخواهید به محلی بروید که به زندگی دایناسورها پایان داده و تاریخ زمین، حیات و انسان را به کلی تغییر داد باید به مکزیک بروید و محل برخورد شهاب سنگی که به زندگی این حیوانات عظیم الجثه پایان داد را از نزدیک ببینید.
به طور متوسط هر روز هزاران شهاب وارد جو زمین می شوند و در اثر برخورد با جو و اصطکاک ناشی از آن آتش میگیرند و به صورت شیای نورانی قابل مشاهده می شوند.
کسانی که به دنیای دایناسورها علاقمندند می دانند که ۶۶ میلیون سال قبل شهاب سنگی در منطقه ی یوکاتان پنینسولای مکزیک به کره زمین برخورد کرد. اما بهتر است قبل از هر چیزی تعریفی از شهاب سنگ داشته باشیم. شهاب سنگ تکه ای از خرده سنگ های آسمانی است که وقتی موفق به ورود به جو سیاره ما و برخورد با زمین می شود به آن شهاب می گویند. و تقریباً هم یک شهاب سنگ بود که به ۱۸۰ میلیون سال حکومت دایناسورها پایان داد. شهاب سنگی به عرض ۱۵ کیلومتر با زمین برخورد کرد و گودال شهاب سنگی چیکسولوب ...
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.