انواع لبنیات در صنایع غذایی چیست؟ برای آشنایی با انواع لبنیات در صنایع غذایی این مقاله از علم فود را بخوانید.
شیر که پس از پاستوریزه و هموژنیزه شدن با مقادیر متفاوت از چربی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. ، چربی شیر است که به سرشیر هم معروف است. خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترش شده است. شیرخشک ، با حذف آب شیر به دست می آید. شیر غنی شده، شیری است که با تبخیرآب آن، غلیظ شده است و معمولاً به آن شکر هم اضافه می کنند. کره، همان چربی شیر است که از هم زدن خامه حاصل می شود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.