عکس

تصاویر گل گلاب

معرفی گل محمدی یا گل گلاب

معرفی گل محمدی یا گل گلاب - میهن کاکتوس

معرفی گل محمدی یا گل گلاب آموزشی کاشت هرس نگهداری خاک مناسب بیماری ها و آفت های گل رز محمدی قیمت نهال کاشت در منزل بوی خواص دمنوش بذر قلمه انواع عکس

گل محمدی

گل محمدی - تولید گلاب - گل ها - طبیعت - استوک فوتو - خرید عکس و ...

خرید و فروش عکس ، وکتور ، طرح گرافیکی ، PSD , طرح سه بعدی . تولید گلاب از گل محمدی گلاب به حاصل تقطیر گل‌های سرخ محمدی و از خانواده Rosaceae تازه چیده شده و مخلوط آن با آب تحت روشهای مختلف با شرایط خاص که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است، اطلاق می‌گردد. گلاب در ایران به دو روش سنتی و صنعتی تولید می‌گردد. تولید سنتی گلاب تولید گلاب به روش سنتی از قدیم‌الایام در ایران مرسوم بوده است. گلاب اولین بار توسط ابوعلی‌سینا استخراج و گوهر گل سرخ یا جوهر گل سرخ نام گرفته است. در تولید سنتی گلاب مقادیر مشخصی از گل محمدی و آب را که به ازای هر کیلوگرم گل یک لیتر می‌باشد در یک دیگ مسی محصول می‌ریزند و سپس درپوش روی دیگر را قرار داده و با تعبیه نمودن واشر لاستیکی مابین دیگ و درپوش دیگ که باعث جلوگیری از نشست بخارات می‌باشد، محکم می‌بندند. روی در دیگ سوراخی وجود دارد که به لوله‌های استیل یا آلومینیومی متصل و سر دیگر لوله به ظرف مسی که پاچ می‌نامند منتهی می‌شود و بخارات حاصل از تقطیر پس از عبور از این لوله در پاچ مسی که در داخل آن آب و یا آب سرد قرار دارد به تدریج سرد شده و گلاب حاصل می‌شود مدت زمان گلاب‌گیری در روش سنتی معمولا 5 تا 7 ساعت می‌باشد و از یک کیلوگرم گل محمدی 1.5 کیلوگرم گلاب بدست می‌آید که 500 گرم اولیه بسیار خوشبو و غلیظ‌تر است. تولید صنعتی گلاب در تولید گلاب بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگ‌نزن می‌باشد، استفاده می‌شود. ابتدا گل محمدی و آب در دیگ‌های استیل قرار گرفته و با حرارت‌دادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب می‌باشد، از لابلای مخلوط گل و آب عبور داده می‌شود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد می‌باشند، خنک و به مایع تبدیل می‌گردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل می‌شوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن گلاب شروع می‌گردد و پس از گرم نمودن گلاب تا 80 درجه سلسیوس ، از فیلترهای مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطری‌ها قرار می‌گیرد. گلاب همچنان که داغ می‌باشد به داخل بطری‌های شیشه‌ای یا پلی‌اتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروب‌زدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ ، بر روی بطری‌ها برچسب‌گذاری می‌شود و در داخل کارتن قرار می‌گیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بسته‌بندی، گلاب حاصله از نظر ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد خواهد بود. عطر گل محمدی بصورت لایه زرد رنگ و چرب مانند ، سبک ، ، غیر محلول و نیمه جامد با توده کریستالی در حین تقطیر بر روی سطح گلاب قرار می‌گیرد. ویژگی فیزیکی و شیمیایی گلاب گلاب باید از آب کاملا بهداشتی تولید گردد. گلاب باید کاملا زلال ، بیرنگ ، بدون سرد و رسوب و فاقد ذرات خارجی باشد. دارای بوی مطبوع گل سرخ ، مزه مایل به تلخی ، فاقد بوی پختگی و ترشیدگی و دارای طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. میزان اسانس گلاب حداقل 12 میلی گرم در 100 سانتی‌متر مکعب باشد. عدم استفاده از اسانس‌های تقلبی و سنتزی در تولید گلاب. مطابق بودن گلاب با فاکتورهای PH ، وزن مخصوص ، عدد اسیدی ، عدد استر ، عدد اکسیداسیون و الکل اتیلیک طبق استاندارد ملی ایران. از بطری‌های شیشه‌ای شفاف نو ، استریل شده و بدون حباب هوا و یا ظروف پلاستیکی پلی اتیلن که جهت مصرف مواد غذایی مناسب باشد استفاده شود. از درب غیرنفوذ آلومینیومی و یکبار مصرف استفاده شود. دارای برچسب مناسب حاوی درج اطلاعات شامل: نام کالا ، میزان اسانس ، تاریخ تولید و انقضا ، حجم بطری ، سری ساخت ، نام و نشانی تولید کننده باشد. از کارتن‌های مناسب و مقاوم جهت بسته‌بندی استفاده شود و نوع بسته‌بندی و شکیل باشد. ویژگی‌های میکروبیولوژی گلاب گلاب باید قبل از بسته‌بندی و عرضه به بازار کاملا پاستوریزه و میکروب‌زدایی شود و آزمون هفت فاکتور میکروبی زیر جهت مطمئن بودن و هماهنگی با استانداردهای ملی برای آن انجام می‌شود. شمارش کلی باکتری‌های هوازی فروفیل باکتری‌های کلیفرم استرپتوکک‌های گروه D لانسفید پزودومونای آئروژینوزا کلستریدیوم‌های احیا کننده سولفیت کپک‌ها مخمر‌ها مصارف گلاب گلاب با طبیعت گرم در صنایع غذایی و در تهیه شربت‌ها ، خوشبو نمودن شیرینی‌جات و در صنایع دارویی و آرایشی در خوشبو نمودن تعدادی از داروها و پمادها بکار می‌رود. در طب سنتی از گلاب جهت دفع دل‌درد شدید و از مخلوط گلاب و نبات برای تقویت اعصاب معده و رفع درد معده ، خونریزی و از مخلوط گلاب و سرکه جهت شتسوی دهان استفاده می‌شود. بوییدن و مالیدن گلاب به بدن باعث معطر شدن و ایجاد نشاط و تقویت اعصاب ، قلب ، حواس و رفع سردرد می‌گردد.

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

آنچه تورهاي گردشگري به مقصد گلاب‌گيري را متفاوت و متمايز مي‌كند شيوه‌ها و آيين‌هاي گلاب‌گيري در هر منطقه از كاشان است. به عبارتي گلاب‌گيري در هر نقطه از كاشان رسم و آيين خود را دارد. گلاب‌گيري ابوزيدآباد با گلاب‌گيري نقاط ديگر متفاوت است، در روش گلاب‌گيري ساير نقاط، لوله منتقل‌كننده بخار گل و آب بدون شيب بوده و در پارچ نيز كاملا باز است. اما در روش گلاب‌گيري ابوزيدآباد، لوله‌هاي آلومينيومي با شيب 45 درجه به پارچ متصل مي‌شوند و در پارچ نيز كاملا بسته مي‌شود.

گل محمدی

گل محمدی - تولید گلاب - گل ها - طبیعت - استوک فوتو - خرید عکس و ...

خرید و فروش عکس ، وکتور ، طرح گرافیکی ، PSD , طرح سه بعدی . تولید گلاب از گل محمدی گلاب به حاصل تقطیر گل‌های سرخ محمدی و از خانواده Rosaceae تازه چیده شده و مخلوط آن با آب تحت روشهای مختلف با شرایط خاص که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است، اطلاق می‌گردد. گلاب در ایران به دو روش سنتی و صنعتی تولید می‌گردد. تولید سنتی گلاب تولید گلاب به روش سنتی از قدیم‌الایام در ایران مرسوم بوده است. گلاب اولین بار توسط ابوعلی‌سینا استخراج و گوهر گل سرخ یا جوهر گل سرخ نام گرفته است. در تولید سنتی گلاب مقادیر مشخصی از گل محمدی و آب را که به ازای هر کیلوگرم گل یک لیتر می‌باشد در یک دیگ مسی محصول می‌ریزند و سپس درپوش روی دیگر را قرار داده و با تعبیه نمودن واشر لاستیکی مابین دیگ و درپوش دیگ که باعث جلوگیری از نشست بخارات می‌باشد، محکم می‌بندند. روی در دیگ سوراخی وجود دارد که به لوله‌های استیل یا آلومینیومی متصل و سر دیگر لوله به ظرف مسی که پاچ می‌نامند منتهی می‌شود و بخارات حاصل از تقطیر پس از عبور از این لوله در پاچ مسی که در داخل آن آب و یا آب سرد قرار دارد به تدریج سرد شده و گلاب حاصل می‌شود مدت زمان گلاب‌گیری در روش سنتی معمولا 5 تا 7 ساعت می‌باشد و از یک کیلوگرم گل محمدی 1.5 کیلوگرم گلاب بدست می‌آید که 500 گرم اولیه بسیار خوشبو و غلیظ‌تر است. تولید صنعتی گلاب در تولید گلاب بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگ‌نزن می‌باشد، استفاده می‌شود. ابتدا گل محمدی و آب در دیگ‌های استیل قرار گرفته و با حرارت‌دادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب می‌باشد، از لابلای مخلوط گل و آب عبور داده می‌شود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد می‌باشند، خنک و به مایع تبدیل می‌گردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل می‌شوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن گلاب شروع می‌گردد و پس از گرم نمودن گلاب تا 80 درجه سلسیوس ، از فیلترهای مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطری‌ها قرار می‌گیرد. گلاب همچنان که داغ می‌باشد به داخل بطری‌های شیشه‌ای یا پلی‌اتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروب‌زدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ ، بر روی بطری‌ها برچسب‌گذاری می‌شود و در داخل کارتن قرار می‌گیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بسته‌بندی، گلاب حاصله از نظر ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی و میکروبی مطابق استاندارد خواهد بود. عطر گل محمدی بصورت لایه زرد رنگ و چرب مانند ، سبک ، ، غیر محلول و نیمه جامد با توده کریستالی در حین تقطیر بر روی سطح گلاب قرار می‌گیرد. ویژگی فیزیکی و شیمیایی گلاب گلاب باید از آب کاملا بهداشتی تولید گردد. گلاب باید کاملا زلال ، بیرنگ ، بدون سرد و رسوب و فاقد ذرات خارجی باشد. دارای بوی مطبوع گل سرخ ، مزه مایل به تلخی ، فاقد بوی پختگی و ترشیدگی و دارای طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. میزان اسانس گلاب حداقل 12 میلی گرم در 100 سانتی‌متر مکعب باشد. عدم استفاده از اسانس‌های تقلبی و سنتزی در تولید گلاب. مطابق بودن گلاب با فاکتورهای PH ، وزن مخصوص ، عدد اسیدی ، عدد استر ، عدد اکسیداسیون و الکل اتیلیک طبق استاندارد ملی ایران. از بطری‌های شیشه‌ای شفاف نو ، استریل شده و بدون حباب هوا و یا ظروف پلاستیکی پلی اتیلن که جهت مصرف مواد غذایی مناسب باشد استفاده شود. از درب غیرنفوذ آلومینیومی و یکبار مصرف استفاده شود. دارای برچسب مناسب حاوی درج اطلاعات شامل: نام کالا ، میزان اسانس ، تاریخ تولید و انقضا ، حجم بطری ، سری ساخت ، نام و نشانی تولید کننده باشد. از کارتن‌های مناسب و مقاوم جهت بسته‌بندی استفاده شود و نوع بسته‌بندی و شکیل باشد. ویژگی‌های میکروبیولوژی گلاب گلاب باید قبل از بسته‌بندی و عرضه به بازار کاملا پاستوریزه و میکروب‌زدایی شود و آزمون هفت فاکتور میکروبی زیر جهت مطمئن بودن و هماهنگی با استانداردهای ملی برای آن انجام می‌شود. شمارش کلی باکتری‌های هوازی فروفیل باکتری‌های کلیفرم استرپتوکک‌های گروه D لانسفید پزودومونای آئروژینوزا کلستریدیوم‌های احیا کننده سولفیت کپک‌ها مخمر‌ها مصارف گلاب گلاب با طبیعت گرم در صنایع غذایی و در تهیه شربت‌ها ، خوشبو نمودن شیرینی‌جات و در صنایع دارویی و آرایشی در خوشبو نمودن تعدادی از داروها و پمادها بکار می‌رود. در طب سنتی از گلاب جهت دفع دل‌درد شدید و از مخلوط گلاب و نبات برای تقویت اعصاب معده و رفع درد معده ، خونریزی و از مخلوط گلاب و سرکه جهت شتسوی دهان استفاده می‌شود. بوییدن و مالیدن گلاب به بدن باعث معطر شدن و ایجاد نشاط و تقویت اعصاب ، قلب ، حواس و رفع سردرد می‌گردد.

انواع گلاب | گلاب دو آتیشه چیست | گلاب سنگین چیست؟

انواع گلاب | گلاب دو آتیشه چیست | گلاب سنگین چیست؟ - درکام

گلاب چه انواعی دارد؟ گلاب دو آتیشه چیست و چه فرقی با گلاب سنگین دارد؟ پاسخ همه سوالاتتان راجع به انواع گلاب را اینجا ببینید.

فرارو | (تصاویر) جشنواره گل و گلاب میمند

فرارو | (تصاویر) جشنواره گل و گلاب میمند

اردیبهشت ماه هرسال، شهرستان میمند استان فارس غرق در عطر گل‌های محمدی شده و جشنواره گل و گلاب گیری برپا می‌شود. از ۱۵۰۰ هکتار گلزار‌های شهرستان میمند سالانه ۵ تن گل برداشت می‌شود که امسال به دلیل سرمازدگی به ۲/۵ تن گل کاهش پیدا کرده.

معرفی گل محمدی یا گل گلاب

معرفی گل محمدی یا گل گلاب - میهن کاکتوس

آیین و مراسم گلاب گیری کاشان در «فرهنگ مردم» | خبرگزاری صدا و سیما

آیین و مراسم گلاب گیری کاشان در «فرهنگ مردم» | خبرگزاری صدا و سیما

برنامه «فرهنگ مردم» جمعه ۱۶ اردیبهشت از آیین و مراسم گلاب گیری کاشان در رادیو ایران می‌گوید.

عکس/ جشنواره گل و گلاب در فارس

عکس/ جشنواره گل و گلاب در فارس

گل محمدی در برخی شهرهای ایران می روید، مانند شهر میمند که در ۱۰۰ کیلومتری جنوب شیراز در استان فارس قرار دارد و با ۱۱۰۰ هکتار باغ گلی که دارد، توانسته رتبه دوم در تولید گل در کل کشور را از آن خود کند.

فرارو | (تصاویر) جشنواره گل و گلاب

فرارو | (تصاویر) جشنواره گل و گلاب

جشنواره گل و گلاب و مراسم گلابگیری تهران عصر یکشنبه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱) در بوستان آب و آتش برگزار شد.

آموزش نگهداری گل نرگس

آموزش نگهداری گل نرگس

قدرت شگفت‌انگیز گل‌ها، ترمیم بعد از لگد شدن

قدرت شگفت‌انگیز گل‌ها، ترمیم بعد از لگد شدن

آموزش نگهداری از گل میمون

آموزش نگهداری از گل میمون

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

فصل گلاب گیری و انتخاب بهترین گلاب + انواع گلاب

دیگ گلاب گیری و مراسم گلاب گیری

دیگ گلاب گیری و مراسم گلاب گیری

گلاب ممتاز درجه یک

گلاب ممتاز درجه یک

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.