کوفته خام یا چی کوفته یکی از غذاهای ترکیه ای می باشد که بسیار ساده ولی در عین حال خوشمزه می باشد و با بلغور...
ابتدا بلغور ها مون رو توی ظرف مناسب می ریزیم و به ازای هر لیوان بلغور نصف لیوان آب جوش می ریزیم. یک و نیم لیوان آب جوش می ریزیم و خوب هم می زنیم. در ظرف رو می ذاریم و اجازه می دیم تا بیست دقیقه بمونه تا بلغور ها نرم بشن. نیازی نیس تا بلغور ها بپزن همین آب جوش برای بلغور ها کافیه و اون ها نرم میشن.
طرز تهیه کوفته ترکیه ای به روش ساده و با طعمی بی نظیر کوفته ترکیه ای یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با ترکیبات
پخت و سرو غذا یکی از کارهایی است که باید با عشق و علاقه خاصی انجام پذیرد تا آن طعم و مزه منحصر بفردش را به مخاطبانش بچشاند.
طرز تهیه کوفته گوشت ترکیه ای با سس فلفل و بادمجان کوفته گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ترکیه ای که معمولا به همراه
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.