مواد لازم برای هشت نفر :سینه مرغ چهار عدد سینه دو تا مرغکتف و بال چهار تا از هر کدومپیاز یک عدد متوسطآبلیمو شش یا هفت قاشق سوپخوریروغن مایع پنج قاشق سوپ خوریزعف
http://s9.picofile.com/file/8314095818/image.jpeg #جوجه كباب ترش با ته چيننصف سينه مرغپياز يك عددزعفرون ابكرده به ميزان لازمابليمو يك قاشق غذا خوريفلفل سياه نم
جوجه کباب از غذاهای لذیذ ایرانی است و برای طبخ آن از روش های مختلفی استفاده می شود. برای اینکه جوجه کبابی با طعم و ظاهر بینظیر آماده کنیم، باید ترفندهای پخت جوج
🤗 الان میگم مراحلش رو اول اینکه سینی فر رو گذاشتم طبقه پایین توستربا پارچ کوچک داخل سینی فر تا سر آب ریختم کاملا پر بشه تا لبه ی سینه پر از آب بشهبعد درجه رو
اینم دستور جوجه کباب به درخواست ماناز عزیزم مرغ درشت:1 عدد پیاز:4 عدد فلفل دلمه:2 عدد نمک مقداری(حداقل 1 ق سوپخوری) زعف
گرچه قبلا ترها گذاشته بودم دستورش روولی گفتم گذاشتن عکساش خالی از لطف نیستبرای ورود به کانال آشپزی من( آشپزی با سایو) به ایدیم که توی امضام هست پیام بدید که لی
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.