شاید ساده به نظر برسد اما طرز تهیه جوجه کباب نکاتی دا
جوجه کباب فسنجانی یا جوجه ترش یکی از غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزس که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. این غذا را هم با برنج و هم با نان میشه سرو کرد. جوجه کباب فسنجونی را می تونید به سیخ بکشید و کباب کنید یا در تابه در دار بخار پز کرده یا در فر طبخ کنید.
سعی کنید توی موادی که میخوابونیدش آبلیمو نریزید، بخاطر داشتن ویتامین C روی حرارت مستقیم تلخ میشه 😀
طرز تهیه جوجه کباب لاکچری خوشمزه رستورانی، طرز تهیه جوجه کباب ماستی زعفرانی ذغالی، مواد لازم برای جوجه کباب تابه ای,طرز تهیه کباب مرغ سیخی روی زغال
اشتباهات رایج ایرانی ها هنگام درست کردن جوجه کباب اول فارس | آخرین اخبار ایران ،جهان و فارس
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.