امروزه صدفهای خوراکی بخش مهمی از تولیدات شیلاتی را به خود اختصاص دادهاند. با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیاز بیشتر به منابع پروتئینی و از سویی، کشش مصرف کنندگان به سوی غذاهای دریایی و آگاهی از ارزش و سلامت آنها، دولتها بدنبال بررسی راههایی برای افزایش تولید غذاهای دریایی از طریق آبزی پروری میباشند. مزارع پرورش ماهی و میگو با نگرانیهای جدی زیست محیطی و اقتصادی از جمله هزینه، تسهیلات، تجهیزات، امکانات، غذا، آلودگی، بیماریها، میزان تلفات حین...
طرز تهیه صدف خوراکی به همراه روشهای متفاوت و جدیدی به همراه لیست خواص صدف در مجله بریس فیش درج شده است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.