دستور پخت ژله پاپیونی عکس ژله پاپیونی طرز تهیه ژله پاپیونی قشنگ فیلم آموزشی خرید قیمت قالب ژله پاپیون مدل از غرفه کالانیکس باسلام مشخصات، قیمت خرید قالب ژله طرح پاپیون مدل دیجیکالا خرید...
دستور پخت ژله پاپیونی توسط maryam.d.96 - این ژله در عین زیبایی حوصله و زمان زیادی لازم داره و به راحتی 20 الی 25 نفر رو ساپورت میکنه.
سلام دوست جونیا خوبید سلامتید؟!خداروشکر.این دسر ترکیب ژله وپاناکوتا وانیلی هست که دستور پاناکوتا رو پاپیون داره
دستور پخت ژله پاپیونی و سرآشپز پاپیون دستور پخت ژله پاپیونی توسط و این ژله در عین زیبایی حوصله و زمان زیادی لازم داره و به راحتی الی نفر رو ساپورت میکنه عکس ژله...
تهیه شده توسط عمه خانم
در این مطلب قصد داریم روش تهیه ژله خرده شیشه پاپیونی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
من اینجا از قالب چدنی استفاده کردم ولی مدل پلاستیکی و سلیکونی قالب با قیمت مناسب هست میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید. قالبهای فلزی بهتره خیس بشه و ۵ دقیقه ای بدون اب فقط خیس داخل فریزر بره ولی قالبهای سلیکونی نیازی به این کار نداره مرحله اول: اول برای پاپیون قالب ژله بستنی درست میکنید به این شکل که یک بسته ژله آلوورا رو با اب جوش خوب باز کنید بزارید خنک بشه بعد یک لیوان بستنی که کمی تو دمای محیط باز شده بهش اضافه کنید خیلی سریع با مفتول دستی هم بزنید ولی مواظب باشید کف نکنه بعد قالب رو از فریزر دربیارید و قسمت پاپیون قالب رو با این ژله بستنی پر کنید بزارید تو یخچال ببنده مرحله دوم: یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان اب جوش باز کنید بعد نصف لیوان اب سرد بهش اضافه کنید کمی که سرد شد یک لایه نازک تو کل قالب بریزید اگه اینکار رو نکنید شکل ظاهری ژله خوب نمیشه بزازید یخچال باز ببنده مرحله سوم: میوه هاتون رو به شکل دلخواه یا مطابق شکل تو قالب بچینید و بعد مابقی ژله الوورا رو روی میوه ها بریزید و مجدد داخل یخچال برای اینکه میوه ها حرکت نکنن تو دو مرحله اینکار رو انجام بدید که برای اینکار و پر شدن قالب به یک بسته ژله الوورا دیگه نیاز دارید مرحله چهارم: یک رنگ ژله بستنی بدلخواه انتخاب کنید و کامل قالب رو پر کنید که بهتره با نصف میزان مواد درست بشه 👈نکته: کیوی میوه ایست که مانع بسته شدن ژله میشه و بهتره بعد از برش زدن چند دقیقه ای با دو قاشق شکر جوشیده بشه و بعد بلافاصله تو ابکش زیر آب سرد بگیرید و بعد استفاده کنید. مرحله آخر برگردوندن ژله هست که با انگشت خیلی آرام اطراف ژله رو آزاد کنید و ۳۰ ثانیه قالب رو داخل آب گرم بزارید خیلی زیاد نشه چون اب میندازه بعد ظرفتون رو روی قالب گذاشته و ژله رو برگردونید. نوش جان التماس دعا
ژله میوه ای ، ژله در قالب پاپیونی ، پاپییون ، ژله میوه ای ، ژله کیوی ، استفاده از کیوی در ژله ، چرا ژله نمیبندد ، کافه شکلات ، روش درست کردن ژله ، نکات درست کردن ژله ، نکات ریختن میوه در ژله
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.