سکه در دوران اسلامی «پس از شاهنشاهی ساسانی و کشته شدن یزدگرد سوم در مرو (۶۲۵ میلادی) فرمانروایان عرب سکههایی مشابه سکههای ساسانی ضرب کردند. این سکهها در
سایت مرکز و کتابخانهی مطالعات اسلامی به زبانهای اروپایی میکوشد آخرین تحولات علمی و آکادمیک در زمینههای مختلف مطالعات اسلامی (انتشار کتاب، مقالات و مجلات جدید، برگزاری نشستها و کنفرانسهای علمی، انجام رسالههای دانشگاهی) در سراسر جهان را به مخاطبان خود اطلاع رسانی کند>
یک چوپان 53 ساله در منطقه کارس ترکیه 7 سکه متعلق به اوایل
کتاب سکههای ایران در دوره اسلامی از آغاز تا برآمدن سلجوقیاناثر حسن رضائیباغبیدی بوده و چاپ 1 آن در سال 1394 توسط انتشارات سمت منتشر شده است.
بررسی عیار و وزن سکههای سلجوقیان، نشانگر رکود بیشتر اقتصاد پولی در بخشهای غربی قلمرو به ویژه در حوزههای عراق در مقایسه با حوزههایی مانند خراسان و کرمان است. شواهد این امر نیز در زمینه رکود تجارت، عیار و وزن پایین سکههای ضربشده و رواج گسترده نظام اقطاع در اشکال ملکی و بهویژه حکومتی در قلمرو سلجوقیان عراق بوده است؛ درحالیکه در حوزههای کرمان و خراسان بنا به علل و شرایط خاص، تجارت به نسبت رونق بیشتری داشت و وزن و عیار سکهها بیشتر و میزان و نوع اقطاعات رایج بسیار کمتر از بخشهای مرکزی و غربی قلمرو بود.
فارس نوشت: فرمانده انتظامی شهرستان پردیس از دستگیری فردی که قصد داشت سکه یک هزار و ۲۰۰ ساله را در فضای مجازی به فروش برساند، خبر داد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.