جوجوش یا زیره جوش حلوای سنتی استان لرستان است. این حلوای بسیار مقوی را برای خانمهایی که تازه زایمان می کنند، یا برای شب زفاف عروس خانمها یا بهبود درد
عکاس خونه/ ارسالی از مهساشونم هیچ میدونید ما لرا یه همچین قابلمه ی خوشمزه ای همراه عروس میفرستیم خونه دوماد؟😋 "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."
جوجوش یا زیره جوش حلوای سنتی استان لرستان هستش که این حلوا رو برای خانم هایی که تازه زایمان می کنند و برای شب زفاف عروس خانم ها درست می کنند تا بدنشان رو گرم نگه داره.ترکیباتش هم از گندم آسیاب شده ، زیره ، رازیانه ، زردچوبه ، شکر و روغن حیوانی هست که در آخر هم با مغزیجات تزیین میشه.
جوجوش ،#زیره جوش#شام عروس خانم این دسرمحلی رو برای عروس خانمها درست می کنیم توی لرستان پراز مغزیجات با روغن حیوانی زیره و رازیانه و قاوویت یا قوتی یا همون گندم برشته شده که کمی زبر تر از آرد آسیاب میشه #بسی خوشمزه است دوستان#
سلام دوستان گل پاپیونی تو رسم و رسومات ما لر ها روز عروسی برای عروسمون حلوا یا بعضی وقتا جوجوش درست میکنیم برای عروس میبریم 😀 و داخلشم تنقلات زیادی میریزیم بنظرم حتما امتحان کنید واقعا خوشمزه اش موادشم : رازیانه 500 گرم زیره 250 گرم گندم 1کیلو شکر 1 لیوان زردچوبه 1 قاشق روغن حیوانی همه مواد اسیاب میکنیم و مخلوط میکنیم وبا روغن حیوانی یه تف کوچیک میدیم. جوجوش اماده اس با تنقلات هم تزیین میکنیم نوششش جان
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.