زادگاه قابلی پلو شمال کشور افغانستان و شهر مزارشریف است، این غذای سنتی با برنج، گوشت، پیاز، روغن، هویج، کشمش، زیره و ادویه ساخته میشود.
کابلی پلو یا قابلی پلو که به پلو افغانی ها نیز معروف است، یکی از غذاهای کشور افغانستان است. به علت معروف و خوشمزه بودن، امروزه این غذا در ایران و ازبکستان نیز تهیه می شود. در تهیه این غذا از برنج باریک، گوشت گوسفند، هویج، کشمش و خلال پسته و بادام استفاده می شود.
دستور پخت قابلی پلو افغانستانی توسط مبین❤ماتیار - #قابلی پلو افغانی سلام دوستان😊قابلی پلو یه غذای افغانی بسیار خوشمزه هست همسرم میگه یه دوستی داشتیم افغانی بود یه پلو درست میکرد دلت میخواست انگشتات رو بخوری برام که گفت چیا توش میریخت توی ذهنم بود یه روز با این دستور برخورد کردم ودیدم خودشه براتون میزارم امیدوارم شما هم دوست داشته باشید🌻😊
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.