آسمان صبحگاهی روز پنجشنبه، ۵ دی ماه شاهد خورشیدگرفتگی از نوع حلقوی است که در سراسر کشور قابل مشاهده است و رصدگران در تهران میتوانند این پدیده نجومی را در ساعت ۷ و ۱۳ دقیقه صبح این روز همزمان با طلوع مهر تابان از افق شرقی مشاهده کنند و این رخداد تا ساعت ۸ و ۲۳ دقیقه ادامه دارد.
در روز ۸ آوریل ۲۰۲۴ جهان شاهد «خورشیدگرفتگی» خواهد بود که چند ساعت طول میکشد و یک رخداد نادر و شاخص است که بسیاری برای دیدن این پدیده خود را آماده میکنند.
تحقیق درباره چگونگی ماه گرفتگی (خسوف)، خورشید گرفتگی (کسوف)، اهمیت خسوف و کسوف، انواع خورشید گرفتگی، خورشید گرفتگی چیست، ماه گرفتگی چیست، انواع ماه گرفتگی
روز پنجشنبه، ۵ دی سال ۱۳۹۸، یک خورشید گرفتگی حلقه ای (Annular Solar Eclipse) به وقوع خواهد پیوست که در ایران نیز، به صورت خورشید گرفتگی جزئی قابل مشاهده است. برای مشاهده تصویر در اندازه کامل، کلیک کنید. اندازه ماه (قمر زمین)، از خورشید بسیار کوچکتر است. اما به این دلیل که نسبت به خورشید […]
آخرین خورشیدگرفتگی سال ۲۰۱۹ در ۲۶ دسامبر (پنجم دیماه) رخ میدهد که به گفته برخی، تاثیر جالبی بر طالع متولدین ماههای مختلف خواهد داشت.
چینیهای باستان فکر میکردند خورشید گرفتگی به این معنی است که اژدها سعی میکند خورشید را بخورد. اینکاها نظریه مشابهی داشتند مبنی بر اینکه موجودی در تلاش است ستاره ما را نابود کند.
پس از خورشیدگرفتگی امروز تصاویر متعددی از این پدیده در فضای مجازی منتشر شد زیباترین آنها در شهر دیندیگول در جنوب هند به ثبت رسیده است.
تا ساعاتی دیگر خورشیدگرفتگی جزئی در ایران رخ خواهد داد؛ در تهران، خورشیدگرفتگی در ساعت 13:41 شروع می شود؛ خورشیدگرفتگی در مناطق شمال شرقی ایران نسبت به دیگر مناطق کشور طولانی تر است و بخش بزرگتری از قرص خورشید پوشیده می شود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.