انواع مدل کیک تولد پسرانه فوتبالی با طرح های زمین فوتبال، توپ فوتبال، تور دروازه و گل، یا حتی تم تیم های مورد علاقه مثل بایرن مونیخ و آرسنال و ... ایده خوبی برای تولد پسرانی است که عاشق فوتبال یا فوتبالیست هستند.
کیک فوتبالی مدل کیک فوتبالی کیک تولد با تم فوتبال,عکس های کیک فوتبالی,کیک ویژه تولد,کیک فوتبال مخصوص تولد,تصاویر کیک فوتبالی,جدیدترین کیک تولد فوتبالی,کیک تولد فوتبالی,کیک های تولد فوتبالی,کیک تولد فوتبالی جدید,کیک تم فوتبال,کیک تولد به شکل توپ,کیک زمین فوتبال,مدل کیک تولد,کیک تولد
برا تولد نوه خواهرم فراز جووونم #کیک_زمین_فوتبال #کیک_پسرونه #کیک_تولد
عکس کیک تولد پسرانه فوتبالی ⭐️ عکس کیک تولد پسرانه فوتبالی پرسپولیس ، عکس کیک تولد پسرانه فوتبالی ، عکس کیک تولد پسرانه فوتبال ، مجموعه تصاویر برای دانلود و استفاده در تلگرام ، واتساپ و اینستاگرام با کیفیت عالی و رایگان.
برای تولد برادر زادم درست کردم
خرید اینترنتی کیک تولد زمین فوتبال از باسلام، از اهواز. متنوع ترین کیک ها با بهترین قیمت در باسلام
#کیک #تولد #زمین_فوتبال #زمین #فوتبال #کیک_زمین_فوتبال #بریلو #کیک_تولد_پسرانه #کیک_پسرونه #پسر #سبز #توپ #فوتبالی کیک گلاب مواد لازم: تخم مرغ ۸ عددکوچک یا ۷ عدد بزرگ شکر ۲(دو)لیوان سرخالی وانیل ۱/۲(نصف)قاشق چایخوری روغن مایع ۱/۵(یک و نیم)لیوان گلاب ۱/۵(یک و نیم) لیوان آرد ۳،۲/۳(سه و دوسوم) لیوان بیکینگ پودر ۲/۵(دو و نیم قاشق) مربا خوری طرز تهیه:👇👇 ابتدا فر را روشن کرده و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم. تخم مرغ ها رو داخل ظرفی شکسته و با دور تند همزن به مدت یک دقیقه هم میزنیم. سپس وانیل را اضافه کرده و دو دور دیگه با همزن میزنیم. شکر را به تدریج و طی چهار مرحله به تخم مرغ و وانیل اضافه کرده و حدود سه دقیقه با دور تند هم میزنیم تا حجمش دو برابر شده و سفید و کشدار شود. روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با همزن میزنیم و بعد گلاب را ریخته و اینبار با دور کند یکی دو دور دیگر هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کرده و به آرامی با دور کند همزن تا پنج دور مخلوط میکنیم. در قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذروغنی گذاشته شده ریخته و قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و ۵۰ تا ۵۵ دقیقه بهش زمان پخت میدیم. بعد از گذشت زمان تعیین شده با خلال چوبی از پخته شدن کیک اطمینان حاصل میکنیم، یعنی اگه به خلال چیزی نچسبید کیک مون آماده شده. سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب جدا میکنیم و روی توری قرار میدیم تا گرماش رو از دست بده. کیک را یک شب داخل یخچال قرار داده و بعد برش بزنید چون خیلی نرم است و پودر میشود اگر یک شب استراحت نکند ولی با خامه خیییلی خوشمزه میشه نکته: من از آرد ۳ قاشق کم کردم و به همون میزان نشاسته ذرت زدم
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.