چای هندی با شیر و زنجبیل یا چای ماسالا یک نوشیدنی هندی با قدمت بسیار طولانی حدود ۵۰۰۰ یا ۹۰۰۰ سال پیش در آسیایی جنوبی دارد. در آن زمان پادشاهان به عنوان نوشیدنی دارویی از چای هندی استفاده می کردند.
چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.
چای ماسالا یکی از قدیمیترین نوشیدنیهای گرم دستساز بشر است. آنطور که از شواهد تاریخی مشخص است ۵هزار (برخی هم معتقدند ۹ هزار سال) پیش چای ماسالا در ناحیه
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.