سیاه دانه یکی از محصولات پر فایده اصلی استفاده از آن باعث گرم شدن طبع غذاهای مختلف میشود و از بیمار
یک محقق طب سنتی گفت: مصرف زیاد آن برای زنان باردار ممنوع است, مصرف زیاد سیاه دانه برای کلیهها مفید نیست و باید با عسل مخلوط شود همچنین افراد گرم مزاج, خیلی کم از سیاه دانه استفاده کنند.
پیامبر اکرم (ص) سیاه دانه را درمان هر دردی به جز مرگ می دانست.خواص و فواید سیاه دانه و عسل بقدری فراوان است که از درد ناخن پا تا همه دردی را درمان می کند.
خواص سیاه دانه در ترشی ؛ تاثیر استفاده از سیاه دانه برای طعم ترشی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
فواید سیاه دانه برای پیشگیری از سرماخوردگی , اثر سیاه دانه بر بهبود عملکرد سیستم گوارشی , خوتص سیاه دانه برای زیبایی پوست و مو، تقویت بدن و افزایش انرژی
ایرانی ها بیشر غذاهایشان را با ترشی می خورند. امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه ی آن بسیار آسان است، خیلی سریع آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است.
خواص سیاه دانه یا شونیز را در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان به طور کامل بشناسید.
سبزیجات و صیفیجات را پس از شستن كاملاً خشك كنید، زیرا آب باقیمانده در سبزیجات و صیفیجات باعث كپك زدن ترشی و شور میشود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.