رکنا: این ویدئو که توسط، توکل آشپز 50 ساله مشهور آذربایجانی که در روستای شیرین آذربایجان ضبط شده است، نحوه طبخ متفاوت دل و جگر شتر را به نمایش می گذارد.
در این ویدیو می بینید که یک قصاب خوش ذوق چگونه یک شتر 700 کیلیویی رو بعد از سلاخی کد مزه دار و در نهایت کباب می کنه
گوشت شتر حاوی پروتئین هایی با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین های مفید و مورد نیاز بدن نظیر ویتامین های گروه B و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن، فسفر و کلسیم است.
فائو با انتشار مقاله ای از مزایای پرورش شتر و ضرورت آن برای امنیت غذایی مناطق خشک و نیمه خشک نوشت.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.