بررسی دقیق رسوب های به دست آمده از کف اقیانوس اطلس نشان می دهد، نظریه مطرح شده که می گوید انقراض نسل دایناسورها به واسطه برخورد یک شهاب سنگ بزرگ به زمین صورت گرفته و نه چند برخورد آسمانی، رنگی از واقعیت دارد. کن مکلود از دانشگاه میسوری کلمبیا گفت: نمونه گیری ارزشمندی که داشته ایم حقیقتا از نظریه «یک برخورد بزرگ» حمایت می کند. به گفته دانشمندان شواهد زمین شناختی نشان داده اند که یک شهاب سنگ غول پ
در اثر برخورد، مواد پرتابشده به جو، از جمله مقدار زیادی گوگرد، اقلیم و آب و هوا را خنک کرد و احتمالا به انقراض کرتاسه-پالئوژن منجر شد که در اثر آن تقریبا سهچهارم گونههای روی زمین از جمله دایناسورها از بین رفتند
اگر بخواهید به محلی بروید که به زندگی دایناسورها پایان داده و تاریخ زمین، حیات و انسان را به کلی تغییر داد باید به مکزیک بروید و محل برخورد شهاب سنگی که به زندگی این حیوانات عظیم الجثه پایان داد را از نزدیک ببینید.
تحلیل های جدید مشخص کرده اند که در زمان برخورد شهاب سنگ چیکشلوب در حدود 65 میلیون سال پیش، دمای زمین به طور ناگهانی افزایش یافته است.
دانشمندان این احتمال را مطرح می کنند که میان نفت خام و نابودی دایناسورها ارتباط مستقیمی وجود داشته باشد.
شهاب سنگ ها و در کل " اجرام آسمانی " از جمله پدیده های جالب در حوزه نجوم هستند که اثرات آنها بر روی سیاره های مختلف از جمله کره زمین غیر قابل انکار است.
دانشمندان یک گونه پستاندار کهن را کشف کرده اند که از رویدادی که باعث نابودی دایناسورها شد جان به در برد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.