شرکت داده پردازی پارا سامانه پارس بعنوان ارائه دهنده خدمات نوین انفورماتیکی و تولید کننده تجهیزات مخابراتی، بانکی و خدمات شهری فعالیت می نماید.
کتاب شناخت سکه های پیش از اسلام از هخامنشی تا ساسانی The Pre-Islamic Coinage of Iran (The Achaemenid to The Sassanid)
گروه استان ها - دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: 290 قطعه سکه دوران ساسانی در کرمانشاه کشف و ضبط شد.
سکه های کشف شده بعد از صورت جلسه به معاونت میراث فرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم تحویل داده شد. متهمه نیز بعد از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقامات قضایی تحویل داده شد.
در حدود سال 515 پیش از میلاد در ایران، دستور ضرب نخستین سکه های ایران توسط داریوش اول، امپراتور هخامنشی صادر شد
سکه های باستانی یکی از منابع مهم اطلاعاتی برای بررسی فرهنگ، تاریخ، تطور زبان و تکنیک های فناوری و استخراج فلزات در دوران گذشته هستند که قاچاق و خرید و فروش غیر مجاز آن ها می تواند باعث از بین رفتن بخش مهمی از اطلاعات آن ها شود.
رییس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی تکاب گفت: سکه های پادشاهان ساسانی در مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان به نمایش گذاشته می شوند.
رئیس اداره میراث فرهنگی نیشابور گفت: 361 قطعه سکه تقلبی دوره ساسانی در نیشابور کشف شد.
ضرب سکه از دیرباز نشانی بر قومیت، حاکمیت، استقلال و آزادی بوده است. به عبارت دیگر به محض آنکه جماعت نسبتا متشکلی استقلالی بهدست میآوردند، برای اظهار وجود و نشان دادن آزادی و استقلال خود، به ضرب سکه مبادرت میکردند. امتیاز دیگری که ضرب سکه برای یک قوم داشت، آن بود که سکهها نشانه پیشرفت تمدن و توجه به فرهنگ بود؛ یعنی مردمانی که اقدام به ضرب سکه میکردند به یقین پیشرفتهتر و متمدنتر به حساب میآمدند. هر زمان که اوضاع مملکتی منظمتر و حکومتها غنیتر بودند، سکهها با اشکال زیبا و هنرمندانهتری ضرب میشدند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.