جوجه کباب با خواباندن مرغ (ران، سینه، بال و غیره) برای چند ساعت در سسی متشکل از آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده، پیاز و ادویه جات درست می شود. - کجارو
جوجه کباب یکی از کبابهای خوشمزه و بسیار محبوب در میان ایرانیان است. برای تهیه یک جوجه کباب خوشمزه و آبدار در مطلب پیش رو همراه ما باشید.
رکنا: طعم دار و مزه دار کردن جوجه کباب با رعایت یکسری نکات ممکن است.
جوجه کباب رو همه دوس دارن. شاید به ظاهر درست کردن اون آسون باشه اما طرز تهیه جوجه کباب که معمولاً در پیک نیک و مسافرت درست میشه نکاتی داره که باهاش آشنا میشیم.
جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی یک روش بسیار خوشمزه و ساده برای پخت غذایی متفاوت است.
"شام امشب،جوجه کباب زعفرانی ایجاد شده توسط کاربر rozaaaaaa در دسته بندی خوراکی با 103 لایک و با 6 نظر ثبت شده در ویسگون بزرگترین شبکه اجتماعی عکس و فیلم ایرانی"
● مواد لازم : ▪ جوجه متوسط یک عدد ▪ پیاز سه تا چهار عدد ▪ آب لیمو یک استکان ▪ کره ۱۵۰ گرم ▪ زعفران یک قاشق سوپخوری ▪ نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز ● طرز تهیه : پس از تمیز کردن و شستن کامل جوجه, آن را قطعه قطعه کنید و از شب قبل در مخلوط پیاز رنده شده, آب لیمو, فلفل و نمک بخوابانید و در یخچال قرار دهید. جوجه را به ۵ قسم
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.