رشته پلوی «خانگی» به روش سنتی تولید میشود و برای تولید آن، از آرد گندم خانگی استفاده میگردد که دارای دو مزیت عمده است...
رشته پلو از غذاهای اصیل و لذیذ ایرانی است که با برنج و رشته پلویی درست می شود و معمولا ان را با کشمش و خرما، گوشت، مرغ و ماهی دودی سرو می کنند. - کجارو
رشته پلو یکی از غذای سنتی و لذیذ ایرانیان است که معمولا در ایام عید نوروز تهیه می شود. رشته پلو را با گوشت گوسفندی یا مرغ می توانید تهیه کنید.
طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی، یکی از غذاهای بسیار مهم ایرانی که در بسیاری از مناطق ایران آن را برای شب عید و ایام نوروز سرو میکنند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.