رشته پلو یکی از غذای سنتی و لذیذ ایرانیان است که معمولا در ایام عید نوروز تهیه می شود. رشته پلو را با گوشت گوسفندی یا مرغ می توانید تهیه کنید.
رکنا: طرز تهیه رشته پلو به شرح زیر است.
یکی از غذاهای سنتی ایران رشتهپلو است که با کوفته قلقلی یا سینه مرغ طپخ میشود و معمولاً در شب عید، چهارشنبهسوری و مهمانیهای رسمی این غذا را درست میکنند. با دستور پخت این غذای اصیل همراه ما باشید تا رشته کار به دستتان بیاید!
رشته پلو، یکی از غذاهای محلی و قدیمی ایرانی است که کمتر کسی پیدا میشود که آن را دوست نداشته باشد. رشته پلو با خرما و کشمش و سبزی پلو و ماهی، دو غذایی هستند که معمولا برای عید نوروز، شب یلدا یا چهارشنبه سوری در خانه ایرانیان تهیه و سرو میشوند. در ادامه مطلب دستور پخت رشته پلو با عدس را برایتان آماده کرده ایم.
غذا با مرغ ریش ریش هم تنوع بسیار خوبی دارد و هم به راحتی و با سرعت آماده می شود. غذاهای بسیار متنوع و خوبی را می توانید با مرغ ریش ریش شده تهیه کنید. در این نوشته رشته پلو با مرغ ریش شده را آموزش می دهیم.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.