بهارنارنج(Bitter Orange) از نظر طب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد و منبع بسیار خوبی از مواد مغذی و معدنی ضروری و مفید برای سلامتی است، این مواد معدنی شامل منیزیم، منگنز، بور، کلسیم، روی، سلنیوم، سدیم، مس، پتاسیم و ویتامینهای گروه B، C و D است.
همه ساله با شروع فصل بهار درختان مرکبات نیز به مانند سایر بخش های طبیعت به استقبال فصل رویش و سرسبزی می روند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان از برداشت شکوفههای بهار نارنج در باغهای مرکبات استان خبر داد.
عرق بهارنارنج - عرقیات شهسان مقوی قلب و اعصاب، رفع بی خوابی های عصبی، رفع افسردگی، تسکین ناراحتی های سینه، رفع سرفه، رفع تپش قلب، آرامبخش
با فرا رسیدن فصل بهار شکوفه بهار نارنج در مناطق گرمسیر و معتدل ایران مثل خراسان جنوبی، کرمان، استان فارس و شمال کشور میشکفد. از بهار نارنج که شکوفه درخت نارنج است، در صنایع عطرسازی و عرقگیری و برای پخت مربا، گز، سوهان، چای و انواع دمنوشها استفاده میشود.
این روزها عطر شکوفه های بهار نارنج در باغ های گیلان پیچیده است و مردم این دیار نیز با پهن کردن انواع پارچه زیر درختان به جمع آوری گلبرگ های آن پرداخته تا در تهیه مربا استفاده کنند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.