طرز تهیه سر شیر خانگی خوشمزه و مخصوص به روش محلی سر شیر یکی از انواع صبحانه ای خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که معمولا به همراه عسل سرو می شود، برای
آنچه به روی ماست و شیر محلی می بینیم فقط چربی و خامه نیست، علاوه بر چربی سلول های مرده پستان، سلول های خونی و جرم های دیگری است که نه تنها مطلوب نبوده بلکه در مواردی نیز می تواند باعث بیماری شود.
سر شیر یک فرآورده لبنی است که غلظت و چربی بالایی دارد. در واقع سرشیر نوعی خامه گیری خود به خودی است که با حرارت دادن یا جوشاندن ملایم شیر شروع می شود
سرشیر یک نوع فرآورده لبنی پرچرب و خوشمزه او بسیار پرکالری ست که می توانید با خوردن این ماده غذایی در وعده صبحانه تا چندین ساعت پرانرژی و شاداب به فعالیتهای روزانه خود بپردازید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.