کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی می باشد. که با کشک، گردو و نعنا تهیه می شود. این غذای خوشمزه را همراه با انواع نان و به صورت تیلیت میل می کنند.
کله جوش طرز تهیه کله جوش طرز تهیه کال جوش,طرز تهیه کله جوش با کشک,طرز تهیه کالجوش,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرزتهیه کله جوش,کالجوش,كله جوش,طرز تهيه كله جوش,کل جوش
کلجوش نوعی غذای سنتی است که بسیار خوش مزه ودرمدت کوتاه درست و تهیه میشود.البته کلجوش جزء غذای سنتی خاص سرکان محسوب نمی شود و در مناطق مختلف طبخ میشود...
در طرز تهیه کله جوش کرمانی تنها به کشک، گوجه فرنگی، گردو، سیر، پیاز، نعنا و ادویه نیاز دارید. برای آشنایی با نکات پخت کله جوش کرمانی همراه اسنپ فود باشید.
کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که میتوان آن را بهعنوان پیش غذا در میهمانیها سرو کرد.
کله جوش یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی است که متعلق به شهر اصفهان و به طور عمده در شهرهای خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ میشود.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.