برای درست کردن مافین و یا همان کیکهای فنجانی میتوان از قالب کیک مافین یزدی 6 عددی با برند LA استفاده کرد که این قالب به شکل مستطیل با ابعاد 26x18 سانتیمتر است
با لاوا مارکت همراه باشید تا بهترین روش پخت کیک یزدی رو مرحله به مرحله یاد بگیرید:
یکی از پرطرفدار ترین کیک ها در بین ایرانی ها کیک یزدی است. طعم و مزه این کیک یادآور کودکی هر آدمیست. این کیک خوشمزه در کنار یک استکان چای برای عصرانه بسیار دلپذیر است.
کیک یزدی یکی از کیکهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بافت بسیار نرمی دارد و به دلیل داشتن گلاب و هل در ترکیباتش بسیار خوشبو و معطر است.
کیک یزدی یکی از مینی کیک هایی است که در بیشتر مراسمات تهیه میشود. برای تهیه کیک یزدی به موادی مانند ماست، شکر، گلاب و ...نیاز داریم. برای پف کردن آن...
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد میباشد خوشمزه و پرطرفداراست و آموزش مرحله به مرحله آن در سایت آشپزی خاتون آورده شده است
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.