مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پلو ماش با گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی به صورت خانگی به همراه نکات مهم برای آماده سازی غذای سنتی در این مطلب آموزش داده شده است.
دمپختک غذایی است که شاید این روزها کمتر پخته میشود ولی در قدیم یکی از غذاهای اصلی مردم ایران و به خصوص پایتخت بوده. داستان غذا هم مربوط به دوران همدلی و نزدیکی خانهها به همدیگر است.
آموزش مرحله به مرحله تهیه دمپختک این غذای اصیل که خاطرات کودکی رو برامون زنده میکنه بسیار آسون و کم هزینه و خیلی لذیذه. کمتر از یک ساعت میتونیم یه دمپختک عالی بپزیم.
طرز تهیه دمپختک تهرانی اصل ناب را برای شما عزیزان به روش کاملا حرفه ای و کاربردی در این بخش آموزش آشپزی آموزش خواهیم داد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.