«رستاخیز» که در ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ همزمان با برگزاری سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد در تابستان ۱۳۹۴ با مجوز قانونی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اکران عمومی درآمد، اما ساعاتی پس از آن در پی انتقادات مطرح شده برای به تصویر کشیدن چهره حضرت ابوالفضل العباس (ع) از پرده سینماها پایین کشیده شد.
با آنکه تنها یک روز به اکران عمومی فیلم پر حاشیه «رستاخیز» باقی مانده است اما هنوز هم زمزمههایی مبنی بر اعتراض برای عدم اکران آن بالا گرفته است. در این ساعات پایانی خبرها حاکی از آن است که مسئولان در پی مذاکره و گفتگو با معترضان و مراجع قم هستند تا اکران این فیلم عظیم تاریخی را از جنجال دور کنند.
بازیگر نقش «حضرت عباس (ع)» در فیلم «روز رستاخیز» گفت: تا آن زمان هیچ وقت برای بازیگری در سینما تست نداده بودم. درست است که فیلمسازی خوانده بودم اما اینطور نبودم که از این دفتر به آن دفتر بروم و تست بازیگری بدهم.
مهر نوشت:
خبرگزاری تسنیم: آنچه می بینید گریم چهره هایی است که برای فیلم سینمایی «رستاخیز» به دستان میرمحسن موسوی طراحی شده اند.
فیلم سینمایی
اما ماجرای توقیف و مصایبی که بر فیلم «رستاخیز» گذشت، عجیب بر سازندگان این فیلم تاثیر گذاشت و درویش را از تصمیم به فیلمسازی و دریافت پروانه ساخت دیگر از وزارت ارشادی که پای مجوز این فیلم نایستاد، مردد کرد، خصوصا وقتی که تمام پیگیریها در مورد این فیلم عملا به سرانجامی نرسید و مسوولان وزارت ارشاد کلامی راجع به این فیلم نگفتند و مسوولیت اکران فیلم «رستاخیز» را به بالاتر از سطح وزارت ارشاد مربوط دانستند
این اثر امکان ممیزی به شیوه معمول و مشابه مختارنامه را ندارد و ممیزی سنگینی متوجه خواهد شد و چهره حضرت عباس، حضرت قاسم و... نورانی یا حذف خواهد شد؛ هرچند بعید نیست درویش در این زمینه مقاومت کند و شاید سکوت درویش در جشنواره سی و دوم در خصوص این اتفاق نیز در همین راستا بوده باشد.
بازیگر نقش حضرت عباس در فیلم رستاخیر
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.