طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و مجلسی با نکات کامل جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در روزهای آخر هفته در طبیعت
یکی از محبوب ترین غذاها در بین ایرانیان جوجه کباب است. جوجه کباب بیشتر در پیک نیک و دورهمی مردم ایران مورد استفاده است. رمز و راز یک جوجه کباب منقلی و
کباب در تاریخ و فرهنگ ایران از دیرباز جایگاه ویژهای دارد. در گذشته برای تهیه کباب به جای سیخ فلزی از ترکههای نازک استفاده میکردند. کبابی که امروز در ایران
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.