عکس

عکسهای چای ذغالی

متن چای آتیشی و داغ؛ جملات درباره نوشیدن چای داغ در کنار یار

متن چای آتیشی و داغ؛ جملات درباره نوشیدن چای داغ در کنار یار

در این بخش مجموعه چای آتیشی و داغ را برای کپشن ارائه کرده ایم. در ادامه مجموعه جملات زیبای چای داغ و نوشیدن در کنار یار را گردآوری کرده ایم با ما همراه باشید.

طبیعت

طبیعت - استوک فوتو - خرید عکس و فروش عکس و طرح های گرافیک خرید و ...

خرید و فروش عکس ، وکتور ، طرح گرافیکی ، PSD , طرح سه بعدی .

نسخه چاپی

نسخه چاپی

برساق با چای زغالی | سرآشپز پاپیون

برساق با چای زغالی | سرآشپز پاپیون

مواد لازم برای تهیه برساق : آرد بربری 4 کیلو   ماست محلی4 لیوان   روغن حیوانی نصف لیوان شکر2 و نیم لیوان   تخم مرغ 1 عدد  نمک1 قاشق چایخوری   مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری آب ولرم تقریبا 3 لیوان   * آب ولرم اندازه آب چشمی است و تا جایی که یک خمیر لطیف و سفت بدست بیاید باید کم کم آب بریزید.   طرز تهیه برساق مقدار را این بار چند برابر کردم اما تخم مرغ و مایه خمیر را بیشتر نکردم زیرا نخواستم زیاد در روغن پف کند. مایه خمیر و یک قاشق شکر و نصف پیمانه آب ولرم را بگذارید پنج دقیقه با در بسته تا پف کند آرد را الک کنید تخم مرغ را بزنید تا از لختگی در بیاید شکر را با آب ولرم حل کنید بعد به مواد اضافه کنید کل مواد بالا را اضافه کنید ولی روغن حیوانی را کم کم حین وزر دادن اضافه کنید و خمیر را ورز بدهید.   و اجازه بدهید خمیر در ظرف در بسته ای حدود یک ساعت بماند تا پف کند. سپس خمیر را به تکه هایی کوچک بردارید و با انگشت پهن کنید می توانید با هر چیزی خمیر را شکل بدهید و آن را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید. سریع آن را برگردانید که در روغن نسوزد و بعد آن را درون سبد قرار بدهید تا روغن اضافی آن از بین برود.   بعد از سرد شدن می توانید برساق ها را درون نایلون قرار بدهید و آن را داخل یخچال بگذارید. @ashpazi_be_sabke_sanaz  

چای

چای

سفری در آرامش کلبه جنگلی | لست‌سکند

سفری در آرامش کلبه جنگلی | لست‌سکند

یلدا با چای ذغالی??? | سرآشپز پاپیون

یلدا با چای ذغالی??? | سرآشپز پاپیون

چای ذغالی در طبیعت پاوه زیبا

چای ذغالی در طبیعت پاوه زیبا - عکس ویسگون

عکس برساق با چای زغالی

عکس برساق با چای زغالی

عکس یلدا با چای ذغالی???

عکس یلدا با چای ذغالی???

عضویت در خبرنامه

رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.