دونستن در مورد مواد مورد استفاده در دستورها از عوامل موفقیت در شیرنی پزیه. توضیح و خواص بسیاری از مواد اولیه پایه مثل شکلات و پودر کاکائو، کرم تارتار، ژلاتین، خمیرمایه، انواع روغن و کره، آگارآگار، پکتین، دولسه دلچه، شکر و انواع شیرین کننده ها، نوتلا، قهوه، بریلو، باترمیلک، ساورکریم، تخم مرغ، بیکینگ پودر و جوش شیرین و ژلاتین مس توضیح دادم و می تونید مطالعه کنید، در این پست با ...
فصل تابستان است و هوا بسیار گرم. هر چقدر هوا گرمتر میشود گویی تمایل آدمها به خوردن غذاهای سنگین کمتر شده و به دنبال خوردن خوراکیهای سبک و خوشمزهای هستند تا بتوانند این روزهای گرم را راحتتر بگذرانند. مخصوصاً اگر آن خوراکی در دسته نوشیدنیهای خنک و خوشمزه تابستانی قرار بگیرد. به همین دلیل امروز تصمیم دارم در کنار هم مشغول درست کردن چند مدل میلک شیک جذاب و خوشمزه شویم تا در این روزهای گرم مرهمی بر گرمای وجودمان باشد و بعد از خوردن آن، احساس خنکی، تازگی و سبکی به شما دست بدهد. میلک شیک یکی از محبوبترین نوشیدنیهای خنک، شیرین و انرژیزا است که خیلی از ما اسم آن را در منو بسیاری از کافهها دیدهایم و جزو انتخابهای همیشگی خیلی از افراد است. در سال ۱۸۸۵ یکی از فروشگاههای بریتانیا برای جلب مشتری تصمیم به تهیه یک نوشیدنی ویژه از ترکیب بستنی، شکر و شیر گرفت که با استقبال گستردهای همراه شد و این فروشگاه به سرعت رشد و گسترش پیدا کرد و بدین صورت ایده اولیه ساخت میلک شیک شکل گرفت. اما چرا نام این نوشیدنی میلک شیک است؟ در حدود سال ۱۹۰۰ و با گسترش این نوشیدنی، عرضه کنندگان آن تصمیم گرفتند که مشتریان در صورت رضایت از این نوشیدنی و طعمهای مختلف آن، دست خود را به نشانه رضایت بالا برده و تکان دهند، از آنجا که کلمه شیک در زبان انگلیسی به معنی تکان دادن است نام این نوشیدنی میلک شیک انتخاب شد. بخش اصلی تهیه میلک شیک همان ترکیب سه ماده اصلی آن یعنی بستنی، شیر و شکر به همراه افزودنیهای دیگر است. البته میتوان برای داشتن رژیم غذایی سالمتر، به جای بستنی از خامه ساده صبحانه و به جای شکر سفید از انواع شیرهها یا عسل در درست کردن میلک شیک استفاده کرد. پس امروز برای درست کردن این میلک شیکهای خانگی با من همراه باشید تا ببینیم با خوردن آنها چه تجربهای را به دست آورده و چه احساسی را کشف میکنیم و آیا باز هم سراغ میلک شیکهای کافهای خواهیم رفت یا اینکه سریع و راحت با کمترین هزینه در خانه برای خودمان و سایر اعضای خانواده میلک شیکهای سالم و جذاب و خوشمزه درست میکنیم.
#بستنی #شیرعسلی #یلدا #شیر_عسلی #کیم #بستنی_شیرعسلی شیرعسل.... ۷٠ گرم خامه صبحانه.... صد گرم شیر..... ۱/۵ لیوان شکلات تخته ای.... صد گرم خامه و وانیل را سه دقیقه با همزن میزنیم. تا سبک شود شیر عسل و شیر را اضافه و دو سه دقیقه دیگه میزنیم درون قالب بستنی ریخته و یک شب درون فریزر قرار میدهیم شکلات را با کمی روغن مایع بن ماری کرده وقتی به دمای محیط رسید بستنی را درون شکلات میزنیم.
طرز تهیه شیر عسلی خوش طعم و عالی در منزل, کاربرد شیر عسلی, دستور پخت شیرعسلی خانگی غلیظ و سالم بدون مواد افزودنی, صبحانه لذیذ, صبحانه مقوی, آموزش شیرینی پزی