تعاملات هایدی با کارگران بسیار کوتاه و همراه با دودلی آن ها بود زیرا نگاه تیزبین ناظرانی بودند که به همه کارگران توجه داشتند.
یادش بخیر همین چند سال پیش بود که به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) طلا فروشی ها مملو از مشتری به منظور خرید هدیه برای روز زن و مادر می شد اما به دلیل بالا رفتن قیمت طلا و کاهش قدرت خرید مردم این اقبال رفته رفته کاهش پیدا کرد و حالا دیگر خانواده ها برای هدیه طلا نمی خرند بلکه به عنوان یک سرمایه گذاری به آن نگاه می کنند.
اجرای حکم شلاق کارگران معدن طلای آقدره در منطقهی تکاب آذربایجان غربی، واکنش گستردهای در رسانهها و افکار عمومی ایجاد کرد، به طوری که گستردهشدن دامنهی این اعتراضات، مسئولین را نیز – از نمایندگان مجلس گرفته تا مقامات محلی – وادار به واکنش و اعتراض کرد. اما پشت پردهی فعالیتهای این معدن چیست؟ آیا
طلا فارغ از اینکه کمیاب ترین فلز در جهان نمی باشد، یکی از گرانبهاترین فلزات بوده که کاربردهای متعدد خود را در فناوری، بهداشت و صنعت دارد، از همین روی سرمایه گذاران بسیاری از طلا برای کسب و کار خود از خواص فیزیکی و شیمیایی و ارزشی که طلا دارد بهره مند می شوند، می توان گفت که در جواهرات، هیچ فلزی به اندازه طلا ارزشمند نیست
می طلبد ریش سفیدان، منتفذین، معتمدین و نمایندگان مجلس تدبیری بیاندیشند چراکه در صورت تکرار چنین اتفاق هایی کل سرمایه گذاری در حوزه معدن نابود می شود.
تا اسمی از معدن طلا و کارخانه تولید شمش طلا به میان میآید ناخداآگاه تصویر اکتشافات طلا در اوایل قرن اخیر در آمریکا و برخی کشورهای دیگر یا تصاویر سینمایی از الک سنگها در کنار رودخانهها و تلاش برای پیدا کردن تکه های طلا در ذهن مجسم میشود، اما در واقعیت چه قدر این تصاویر حقیقت دارد؟ طبق برنامه اعلام شده از سوی مسئولان ایمیدرو قرار است فردا (شنبه) بزرگترین معدن و کارخانه طلای کشور با حضور معاون اول رئیس جمهوري و وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شود؛ درباره جزئیات این معدن و کارخانه و اهمیت و ویژگی آن با حسین قلی قوانلو، مجری طرح معدن و تجهیز کارخانه طلای زرشوران گفتوگو کردهایم.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.