مواد اولیه:آب سرد ۵ پیمانهخامه فرم گرفته برای تزیینپودر ژله توت فرنگی ۵بستهتوت فرنگی برای تزیینخامه (یا بستی وانیلی) ۲ پیمانهآب جوش ۵ پیمانه طرز تهیه:
ژله یاقوتی را می توانید داخل قالب بزرگ درست کنید یا در جام ، لیوان و یا قالبهای کوچک یه صورت تک نفره سرو کنید. در هر صورت این ژله خوشمزه ظاهری بسیار زیبا و
دسر کدو حلوایی یک نوع دسر سرد میباشد که از کدو حلوایی ،شیر و پودر ژلاتین تشکیل میشود، هم پرکالری و مفید است و هم خوشمزه که با متد خاتون با ژله انار تزئین شده است و برای سفره یلدا و مهمانیهای شما پیشنهاد میگردد.
مهمترین قسمت در تهیه کرم و دسرهای شکلاتی خارج کردن آن از قالب است برای این که راحتتر باشید کرم و ژله را معمولاً از یک روز قبل درست کنید و بگذارید یک روز کامل در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود سپس از یخچال خارج کنید با کارد تمیز با احتیاط دور قالب را جدا کنید بعد قالب را چند ثانیه در ظرف آب گرم قرار دهید تا به آن شوک وارد شود
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.