شیرازی ها علاقه خاصی به لوبیا پلو شیرازی دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را دوست داشتنی کرده است .
لوبیاها رو هم خرد میکنیم و با آب و مقدار کمی نمک میذاریم روی حرارت تا کاملا پخته بشه. پیاز رو هم خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم.
لوبیاپلو علاوه بر اینکه خوشمزه هست خیلی هم پر خاصیته. مخصوصا بخاطر لوبیا سبز ،گوشت و برنج داخلش سرشار از ویتامین، پروتئین و املاح معدنی هست
لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانیها است اما معمولا برای مجالس رسمی تهیه نمیشود. در تهیه لوبیا پلو بهتر است از لوبیا سبز نازک و تازه استفاده شود. لوبیا پلو اصالتا با گوشت قرمز تهیه می شود اما بعضی افراد ترجیح می دهند آن را با گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز تهیه کنند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.