روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای علاوه بر معرفی برخی فرآوردههای غذایی ترش مزه فاقد مستندات بهداشتی، از مردم خواست از خریداری آنها بپرهیزند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از لواشکهای غیربهداشتی و خانگی باعث بروز بیماریهای غیرواگیر مانند فشار خون و قلب و عروق در بین کودکان میشود.
درست کردن لواشک یکی از سادهترین روشها برای استفاده از میوههای اضافی و یا له شده است. با تهیه لواشک میتوانید از طعم میوهها به روشی دیگر و سایر فصول سال، لذت ببرید.
طرز تهیه لواشک آلو ترش را به دو روش مختلف در این بخش آموزش می دهیم و امیدواریم که این خوراکی خوش طعم را تهیه کنید و بسیار لذت ببرید.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.