برخلاف انواع دیگر ماهی که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد و علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین (پروتیین محتوی آهن قرمز در عضله)، در بافتهای ماهیچه است. گوشت سفت ماهی تن دارای پروتئین و ویتامینهای بسیاری است. دارای ویتامین A -کلسیم---B6 منیزیم vit C- - vitB12، دارای ۲۴ گرم پروتئین است. ماهی تن منبع بسیار خوبی برای پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ،منیزیم و پتاسیم است مصرف ماهی تن برای مبتلایان به دیابت نوع دوم هم سودمند است مهمتر از همه این که گوشت ماهی تن سر شار از اسید های چرب ضروری مانند امگا ۳ است که مصرف آن ضایعات پوستی و التهابات را کاهش داده و سرعت بهبود در بیماران قلبی را بالا میبرد لازم به ذکر است که ماهی هوور بیشترین اسیدهای پرب امگا ۳ و پروتئین را در میان تن ماهیان دارا است. این ماهی تقریباً بی خار است. گوشت فراوان دارد. ضایعاتش کم است. این ماهی را می توان به صورت سرخ کرده، بخارپز، کبابی پخت.
ماهی هوور بدون چربی و منبع پروتئین است. از فواید ماهی هوور میزان بالای ویتامین D ، روی ، ید ، پتاسیم ، منگنز ، فسفر ، سلنیوم و ... می باشد.
ماهی هوور از خانواده تن ماهیان بوده و به دلیل ویتامین ها و مواد مغذی فراوان بسیار پرطرفدار است.ماهی هوور از لحاظ ظاهری دارای بدنی گرد...
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.