طرز تهیه گبولی پلو خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بندر عباس این برنج نوعی دمی یا کته محسوب می شود که با آب گوشت پخته می شود. این برنج از انواع
انواع دستور پخت غذا، دسر، سالاد به همراه ویدئو آشپزی و دست پخت های ارسالی شما کاربران در آشپزی من آخرین خبر
گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگانی هاست که در کنار این که طعم خوب و جدید دارد سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد.
غذای شمالی 😊 ابگوشت🙂 سوشی برو بپز حالا😂😂😂😂 ماکارانی کباب تابه ای راحت و بی دردسر و فوری
دستور پخت گوبولی توسط مامان ارسلان - این یکی ازغذاهای محلی استان هرمزگان شهربندرعباس هست که درکل استان پخته میشه ولی به روشهای مختلف ولی موادش همین هست دوستان.#گوبولی#غذای محلی بندرعباس
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.