حجاب از مسائل اصلی و مشترک میان ادیان آسمانی بوده و هست، چراکه امری الهی و فطری است. بهطورکلی هر سه دین الهی زنان را ملزم و موظف به پوشش کردهاند و حفظ نگاه و کنترل چشم را به مردان و زنان خود گوشزد نمودهاند؛ پس هیچگاه تجویز کننده حکم حجاب، اسلام نبوده، بلکه حدود آن در اسلام دقیق بیان شده است.
مبلغ دینی مسلمان شده آمریکایی با اشاره به اینکه با وجود حجاب کامل در کشورهای اسلامی احساس معنویت و امنیت حاکم است، گفت: امنیت را در پوشش زنان مسلمان دیدم که به چشم من خیلی زیبا آمد.
البته گاهی گوش ها و گوشواره ها و گردن آنان نمایان بود[1] و برخی زنان اهل کتاب مانند دیگر زنان دوره جاهلیت به دلایلی همچون تحریف ادیان و یا عدم پایبندی به احکام دینی خود و یا حتی متأثر بودن از شرایط اجتماعی عصر جاهلیت حجاب کاملی مطابق با دستورات قرآنی[2] و حتی دستورات دینی خود نداشتند. اقلیت های مذهبی نمی توانند قوانین جامعه اسلامی را بشکنند و طبق قراردادشان با حکومت اسلامی نباید به حدود و احکام اسلامی تجاوز کنند به صورت علنی و آشکار مرتکب گناه نشوند[7] و یکی از این حدود رعایت حجاب در جامعه اسلامی است. اما انتقال این گونه مسائل به حوزه اجتماعی و جامعه اسلامی، در واقع توطئه و توهین به مقدسات و ارزش های اسلامی است که براساس قرارداد ذمه متعهد به پرهیز از آن می باشند. البته حکومت اسلامی می تواند زنان را ملزم به رعایت پوشش اسلامی نموده و براساس قرار داد ذمه و مطابق با مصالح جامعه اسلامی می باشد.چکیده ماشینی
پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه نوشت:
آیا حجاب و پوشش بانوان در میان ادیان گذشته نیز سابقه دارد؟
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.