«خورش قیمه» از کی شد مهمترین غذای نذری در ایام محرم؟ دراینباره روایتهای متفاوت و جالبی وجود دارد؛ نخستین روایت هم اینکه قیمه از دوره قاجار غذای نذری محرم شد؛ چون ایرانیان آن را بسیار لذیذ و «شاهنشاه خورشها» میدانستند.
قدیمها در تهران بیشتر غذاهای نذری آبگوشت و کباب کوبیده و گاهی عدسپلو بود. از جایی به بعد خورش قیمه پرطرفدارترین غذای نذری بین مردم شد.
قیمه برای ۵۰ نفر,قیمه نذری برای 100 نفر,طرز تهیه قیمه,طرز تهیه قیمه محرم,قیمه مجلسی,قیمه برای ۱۰۰ نفر,قیمه برای ۲۰۰ نفر,قیمه برای ۵۰۰ نفر,قیمه برای ۱۰۰۰ نفر
درست کردن نذری در ایام محرم یکی از رسوم بسیار زیبای مردم است که برای درست کردن آن باید هزینه های مختلفی چون، دیگ، اجاق گاز، برنج، گوشت و... را در نظر گرفت.
قیمه نذری و طرز تهیه قیمه نذری و مواد لازم برای تهیه قیمه نذری و آشنایی با آموزش و چند فوت مهم برای پخت خورش قیمه نذری را در نیک صالحی ببینید
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.