دلار آمریکا علاوه بر این که پول رایج و رسمی در ایالات متحده آمریکا است، شناخته شده ترین و متدوالترین ارز در جهان نیز محسوب می شود. دلار از ۶ ژوئیه ۱۷۸۵ به عنوان پول رایج آمریکا و از پس از جنگ جهانی دوم ارز اول دنیا شد. سلطه دلار بر مبادلات بینالمللی به کنفرانس «برتون وودز» بازمیگردد. کنفرانسی که با تعیین هنجارهای جدید برای نظام بینالملل پس از جنگ، دلار را به عنوان ارز تضمینکننده ثبات تعیین کرد.
ارزش دلار برای دومین روز متوالی برابر ارزهای مهم کاهش یافت.
رکنا اقتصادی: اگر بخواهیم از جنبه ظاهری، دو دلار آبی و سفید را مقایسه کنیم، تفاوتهایی در آنها نمایان است. نه این که این تفاوتها جهت زیبایی ارز طراحی شده باشند، هرچند به چشم شما زیباتر به نظر برسند، بلکه جهت امنیت و ایمنی بیشتر این تدابیر صورت گرفته است.
عجیب آنکه، این عدد، یکی از پرتکرارترین علایم دلار است: ۱۳ نیزه، ۱۳ برگ در شاخه زیتون، ۱۳ میوه زیتون، ۱۳ ستاره بالای عقاب، ۱۳ پله هرم و ۱۳ ستون روی سپر. جالبتر اینکه عبارتهای «annuit coeptis» و «e pluribus unum» هر کدام ۱۳ حرف دارند.
یک هنرمند آمریکایی در اقدامی نمادین عکس ابرقهرمانان و اساطیر سینمایی کشورش را به جای روسای جمهور، روی دلار آمریکا زده است.
دلار امریکا رایجترین ارز جهان است، و بسیاری از کشورها از این ارز بهعنوان جایگزین مقبول ارز خودشان استفاده میکنند. ولی برخی از کشورها این ارز را به عنوان واحد پول خودشان برگزیدند. آنها هیچ کنترلی بر این ارز ندارند، تنها صندوق ذخیرهی فدرال در واشنگتن است که سیاستهای پولی را وضع میکند.
یک، دو، پنج، ده، بیست، پنجاه و صد دلاری اسکناسهای دلار آمریکا هستند که همه ما آنها را دیدهایم. در این گزارش به شما میگوییم که این عکسها متعلق به چه کسانی است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.