آماده کردن و تدارک دیدن یک جوجه کباب زعفرانی آبدار و خوشمزه و خوش عطر کار هر کسی نیست. برای طرز تهیه یک جوجه کباب سیخی خوشمزه رستورانی باید یکسری ریزهکاریهای مخصوص به این غذا را بلد باشید.
جوجه کباب با خواباندن مرغ (ران، سینه، بال و غیره) برای چند ساعت در سسی متشکل از آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده، پیاز و ادویه جات درست می شود. - کجارو
کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه میشود. کبابها بسیار متنوع هستند که از میان آنها میتوان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد.
فیله های مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و با تمام مواد لازم مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت یک نصفه روز در مواد بخوابد. تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.
همشهری نوشت:کباب و جوجه کباب از آغاز سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد گرانتر شده است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.