بدون شک یکی از لذتهای زندگی غذا خوردن است، لذتی که در بیشتر مواقع میتوان به با هزینه و دردسر کم به آن دست پیدا کرد. ما ایرانیها هم در کشوری زندگی میکنیم
در ایران عصر ساسانی، به خوراک و چگونه خوردن آن، توجه بسیار میشد. از جمله خوراکیهای محبوب آن دوران، غذاهای گوشتی سرد بود که «اَفسَرد» نامیده میشد. رسالۀ «خسرو و ریدگ» که متنی به زبان فارسی میانه است، گوشت گاو، گوزن، بچه شتر، گوساله یک ساله، گاومیش و گورِ خانگی را مناسب برای تهیه انواع اَفسرَد معرفی میکند.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.