روکر انار نوعی دسر خوشمزه و لطیف است که از ترکیب ژله انار با نوعی کرم وانیلی تهیه میشود و برای پذیرایی در شب یلدا بسیار مناسب است.
دسر ژله ای لایه ای و طرز تهیه ژله ی لایه ایِ توت فرنگی و مواد لازم جهت تهیه ی دسر با طعم های مختلف و تفاوت پودر ژله و پودر ژلاتین را در نیک صالحی ببینید
پاناکوتا به معنی خامه پخته است بنابراین پایه اصلی این دسر خامه است پس جزء دسرهای پر کالری است و به جای خامه نمیتوانید از چیز دیگری استفاده کنید البته میتوانید بر مبنای ذائقه خودتان میزان خامه را کمتر کنید.
طرز تهیه دسر توت فرنگی خوشمزه با خامه به صورت ژله ای دسر توت فرنگی یک دسر بسیار خوشمزه و زیبا است که با استفاده از ژله و مخلوط شیر و خامه
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.