این پشه مدتیاست در استان هرمزگان دیده شده و عامل اصلی تب دانگی است. بیماری ناشی از گزش این پشه هنوز واکسن ندارد و میتواند مرگبار باشد.
پشه آئدس ناقل بیماریهای خطرناک و کشندهای از جمله تب دنگی است که امروزه در بسیاری از کشورها شیوع یافته و تلفات انسانی بسیاری نیز داشته است.
معرفی پشه وشناخت انواع آن
پشه های آئدس،آشنایی با پشه های آئدس،پشه های آئدس چیست،درباره ی پشه های آئدس،پشه آئدس،تصاویری از پشه های آئدس،پشه آئدس چیست،ویژگی های فیزیکی پشه های آئدس،چرخه زندگی و رفتار پشه های آئدس،دور کردن پشه های آئدس در خانه،دانستنی هایی درباره پشه آئدس،دانستنی درباره ی پشه آئدس،نکته مهم در مورد پشه های Aedes،نکته مهم در مورد پشه های آئدس،نقش پشه آئدس در انتقال بیماری،پاکسازی خانه از پشه های آئدس
سخنگوی علوم پزشکی هرمزگان گفت: پشه آئدس ظاهر خاصی دارد؛ این پشه با پاهای راه راه سفید بعنوان پشه ببری نیز شناخته می شود. شهروندان در صورتی که در محل زندگی یا کار خود با پشه مشکوکی مواجه شدند پس از کشتن آن با استفاده از حشره کش، در قوطی کبریت قرار داده و به واحد حشره شناسی مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس تحویل نمایند.
پشهها عامل بیماریهای بسیاری در مناطق مختلف میشوند، گاهی این بیماری شیوع مییابد و مناطقی را درگیر میکند، بنابراین لازم است مخزن این حشرات با روشهای تأثیرگذار از بین برود تا بیماری که به وسیله آن پشه شیوع یافته کنترل شود.
کارشناس حشرات سازمان حفاظت محیط زیست در مورد پشه آئدس و نحوه زاد و ولد آن توضیحاتی داد.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.