خبرگزاری تسنیم: آشپزی هنری است که گوشه ای از فرهنگ هر جامعه ای محسوب می شود و گیلان به دلیل دارا بودن آب و هوای مساعد و خاک مرغوب ،با 400 نوع غذا و چاشنی دارای متنوع ترین غذا ها در کشور برای هر نوع ذائقه ای است.
در این مطلب قصد داریم غذاهای محلی گیلان را به شما معرفی کنیم. از غذاهای شمالی بدون گوشت گرفته تا غذای های گوشت دار بسیار لذیذ که با سبزیجات معطر طبخ می شوند. ع.
در این سری مجموعه مطالب خوشمزه قصد کرده ایم غذاهای محلی و معروف هر استان را به تفکیک به شما معرفی کرده و آموزش دهیم. امروز با غذاهای محلی استان گیلان ما را همراهی کنید.
جشنواره غذاهای محلی با هدف احیای فرهنگ طبخ غذاهای بومی در کلاچای شهرستان رودسر استان گیلان برگزار شد.
استان گیلان از نظر تنوع غذایی با داشتن بیش از ۱۷۰ نوع غذای محلی، جایگاه نخست را در بین استان های
غذاهای محلی استان گیلان به پیشنهاد یکی از مشتریان خریدار ویلا که از آلمان تشریف آورده بودند وسالها در اونجا بودند وتصمیم گرفتند که دیگه ایران زندگی کنند تصمیم گرفتیم نحوه ساخت چندین غذای محلی استان گیلان رو خدمتتون معرفی کنیم و نحوه آماده شدن رو توضیح بدیم البته صاحب نظران و آشپزها نظرات وتجربیات
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.