صادقی نقاش پرکاری بود و در طول فعالیت حرفهایاش راههای گوناگونی را آزمود. گرفتار سبک نشد، اما همواره زبان شخصی خودش را دنبال کرد، تجربه گرا بود و از عینیت تا انتزاع را درنوردید. با این همه هیچ وقت گرفتار بازار نشد و همواره به قلب، وجدان، دین و اجتماعش وفادار ماند.
مراسم تشییع پیکر زنده یاد، حبیب الله صادقی استاد پیشکسوت عرصه نقاشی و چهره نامدار هنر متعهد انقلابی صبح شنبه (۸ مرداد ۱۴۰۱) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان در فرهنگستان هنر برگزار شد. حبیب الله صادقی هنرمند عرصه هنرهای تجسمی بود که از سن هشت سالگی کار نقاشی را آغاز کرده بود. این هنرمند که در حوزههای کاریکاتور و گرافیک نیز فعال بود، صبح امروز، پنجم مرداد ماه به دلیل عارضهی قلبی دار فانی را وداع گفت.
نقاش | حبیب الله صادقی، فارغالتحصیل لیسانس نقاشی از دانشگاه تهران و فوقلیسانس نقاشی و دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس بود. صادقی عضو هیئت علمی دانشکده هنر دانشگاه شاهد؛ تدریس در دانشکده هنر دانشگاههای شاهد، الزهرا و تربیت مدرس همچنین همکاری با نشریات مختلفی از قبیل روزنامههای اطلاعات، ادبستان و اهل قلم به عنوان طراح، گرافیست و کاریکاتوریست بخشی از فعالیتهای وی در عرصه علمی و فرهنگی کشور بود. ریاست موزه هنرهای معاصر تهران؛ عضویت در شورای عالی تمبر، شورای فرهنگ عمومی، شورای مجسمهسازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ داوری و دبیری جشنوارهها و رویدادهای مختلف هنری همچون داوری دو دوره بخش پوستر جشنواره بینالمللی فجر و دبیری اولین دوسالانههای نقاشی و گرافیک جهان اسلام؛ حضور در نمایشگاههای گروهیِ داخلی و خارجی و برپایی نمایشگاههای انفرادی داخلی و خارجی از جمله فعالیتهای حبیبالله صادقی است. او با حضور در رقابتهای هنری موفق به دریافت عناوین و جوایز متعددی همچون برگزیده مسابقات بینالمللی طراحی هلند و رتبه اول مسابقات بینالمللی هنرهای ظریفه در ژاپن گردید. حبیبالله صادقی از پایهگذاران حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی نام برده می شود. وی در تاریخ امروز 5 مرداد 1401 دار فانی را وداع گفت! روحش شاد
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.