میوه گل نسترن به عنوان غنیترین منبع ویتامین C شناخته شده است؛ به طوری که در 100 گرم آن، 600 میلیگرم ویتامین C وجود دارد، در حالی که در 100 گرم پرتقال فقط 50 میلیگرم ویتامین C موجود است؛ بنابراین مقدار ویتامین C میوه نسترن، 12 برابر پرتقال و 3 برابر لیموترش است.
نَستَرَن (Rosa canina) نوعی رز وحشی با گلهای ریز میباشد که به رنگهای سفید، قرمز و گاهی زرد یافت میشود و دارای بوی کم اما مطبوعی است.میوه آن دارای مقدار بسیار زیاد ویتامین ث است. در طب سنتی ایران به کار میرود. از مهمترین خواص دارویی آن میتوان آرامش بخشی و التیام بیماریهای قلبی را نام برد. مقوی معده، پایین آورنده فشار خون، کمکننده قند خون است و درد و ورم کلیه و اسهال را درمان میکند.آن را به صورت دمکرده (چای میوه نسترن) مصرف میکنند.
نسترن يکي از گونه هاي وحشي رز و بومي اروپا، آسياي غربي و شمال شرقي آفريقا است. به گزارش شفا آنلاين ، نسترن يکي از گونه هاي وحشي رز و بومي اروپا، آسياي
برداشت گل نسترن از 3.5 هکتار مزرعه شهرستان سیرجان آغاز شد.
در رویدادی شگفتانگیز، درختچه «نسترن وحشی» در روستای کندلوس به شکوفه نشست و حال و هوای بهاری را در این روزهای منتهی به فصل زمستان به وجود آورده است.
رایگان ثبت نام کنید و اولین نفری باشید که از پست های جدید مطلع می شوید.